DeltaDoors Roldeuren

 

Roldeuren zijn deuren, die zich boven de opening oprollen op een as. Alle roldeuren worden op maat geproduceerd. De roldeuren worden voorzien van robuuste aluminium looprails, die bekleed zijn met tochtborstels en speciale kunststof strippen om de lamellen te beschermen tegen krassen. De breedte van de looprails is ca. 93 mm.

Aan de onderkant van de roldeur wordt een soepel neopreen rubber gemonteerd om een goede afsluiting op de vloer te krijgen. Als optie kan in ditzelfde onderrubber een speciale onderloopbeveiliging gemonteerd worden, zodat uw deur bij elke dichtgaande beweging optimaal beveiligd is. De lamellen en looprails kunnen in diverse standaardkleuren geleverd worden. Standaard worden de roldeuren zonder afdekkap om de rol geleverd, dit is als eventuele optie altijd mogelijk.

De DeltaDoors roldeuren zijn standaard altijd elektrisch, middels een 230Volt buismotor met een standaard bedieningskast op-stop-neer. Als optie kan er afstandsbediening op gemonteerd worden voor optimaal bedieningsgemak.

Wanneer roldeuren?

 

Roldeuren zijn een geweldig alternatief voor deuren die langs het plafond naar binnen toe schuiven (overheaddeuren) en een belemmering vormen om spullen aan het plafond te hangen. Ook in andere situatie’s is een roldeur de enige juiste keus, te weten:

  • Als de inbouwruimte geen overheaddeur toelaat
  • Roldeuren zijn compact
  • Bij grotere afmetingen

Roldeuren, kleuren en panelen

 

De DeltaDoors roldeur lamelen wordt gemaakt uit 1,2 mm sterk koudgewalst aluminium of staal (naar keuze). DeltaDoors roldeuren worden opgebouwd uit dubbelwandige aluminium lamellen met een werkende hoogte van 75 mm en een totale lameldikte van 20 mm.

Om een optimale isolatiewaarde te bereiken worden de lamellen met een hoogwaardig polyurethaanschuim geïnjecteerd. verschillenden roldeur lamellen in diverse ralkleurenDoor de speciale kunststof geleiders aan de uiteinden van elke tweede profiel, wordt een soepele loop gegarandeerd en is de deur gezekerd tegen verschuiven.

DeltaDoors roldeuren kunnen worden geleverd in diverse RAL Kleuren en diverse bedieningsmogelijkheden, van lichtsluis tot radarsensor. Laat ons een vrijblijvend advies geven of vraag naar onze documentatie, roldeuren vragen om maatwerk oplossingen. We hebben in ons bestaan veel ervaring opgedaan met de toepassing van roldeuren in de meest uiteenlopende omstandigheden.

Roldeur informatie

 Nylonborstels

Deze houden niet alleen de roldeur schoon maar zorgen er ook voor dat de deur van boven dicht is en tochtvrij. Deze optie is ook als uitbreiding te bestellen.

Vloer afdichting

De vloerafdichting wordt met een rubberprofiel volledig afgesloten optioneel kunnen er speciale afdichtprofielen worden geleverd.

Eenvoudige vervanging

De roldeur profielen kunnen bij schade of beschadiging eenvoudig worden vervangen door uw eigen personeel.

DeltaDoors heeft een groot scala met mogelijkheden en uitvoeringen voor roldeuren