DeltaDoors Magnus de nieuwe norm in garagedeuren

Esthetische garagedeuren

 

Een mooie garagedeur geeft uw woning aanzicht en kan dat aanzicht voor een deel bepalen. Een garagedeur zit vaak aan de voorzijde en heeft, mede door de grootte van het vlak, een esthetische waarde. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een woning met een overhead garagedeur in cassette uitvoering. Deze garagedeuren hebben een cassette profilering van de panelen dit geeft een chique uitstraling. De mensen van DeltaDoors denken graag met uw mee over de diverse mogelijkheden van garagedeuren in uw specifieke situatie en kunnen u van vakkundig advies voorzien zodat u een passende keuze kunt maken.

Garagedeuren en uitvoeringen

 

DeltaDoors garagedeuren zijn leverbaar in vrijwel alle maten en kleuren en uitvoeringen. Ze zijn brandwerend en inbraakvrij. Deze garagedeuren zijn te combineren met bijvoorbeeld een glazen sectie of met een draaideur (loopdeur). Ook voor wat betreft de bediening zijn er talloze mogelijkheden van handbediend, afstandbediend of de geavanceerde HomeLink afstandsbediening, waarmee u veel meer kunt bedienen dan alleen garagedeuren.

Isolerende garagedeuren

 

Standaard worden veel nieuwbouw woningen geleverd met ongeïsoleerde garagedeuren. U kunt dus veel energie besparen door deze te vervangen met een geïsoleerde overhead garagedeur. Deze garagedeuren worden volledig aangepast aan uw wensen. Een optimale isolatiewaarde wordt bereikt door de cfk-vrije polyurethaanschuim vulling. De garagedeuren zijn tochtvrij door de afdichtingsprofielen aan onder- en bovenzijde.

*Magnus© de nieuwe norm in garagedeuren

 

Het nieuwe kwaliteitsmerk Magnus© van DeltaDoors, de eigen hoge standaard in garagedeuren. De Magnus© garagedeuren zijn bestand tegen de meest extreme weersinvloeden. Dankzij een speciale coating wordt de kleurechtheid behouden. Schoonmaken gaat eenvoudig met een standaard schoonmaakmiddel. Wij leveren de Magnus© garagedeuren volledig op maat, dus de situatie terplaatse behoeft niet aangepast te worden. De Magnus© garagedeuren kunnen natuurlijk ook geleverd worden met het politiekeurmerk. De offerte prijs van deze hoogwaardige garagedeur zal u verbazen.

Licht in uw garage

 

Ook volledig beglaasde garagedeuren behoren tot de mogelijkheden, hiernaast een voorbeeld van een garagedeur met donkere beglazing, wel licht binnen en geen inkijk van buiten. Licht in uw garage stelt u in staat deze ruimte voor meer doeleinden in te zetten en eventueel uw leefruimte uit te breiden. Door de optimale isolatie waarde van deze garagedeuren kan de garage dan ook als echte woonruimte of atelier worden gebruikt. DeltaDoors kan u een maatwerk oplossing bieden voor alle garagedeuren opties zoals bijvoorbeeld zonwerende glaspanelen.

DeltaDoors garagedeuren: de nieuwste techniek

Garagedeuren bedienen met uw smartphone

 

Vanaf elke locatie uw garagedeur bedienen, waar ook ter wereld. Onze nieuwe Evolution serie aandrijvingen maakt dat mogelijk. De gratis App voor Android en IPhone geeft een grafische weergave van de status van uw garagedeur. Deze nieuwe aandrijvingen zijn innovatief in alle opzichten, ze onderscheiden zich met de conventionele openers omdat ze de actuele status van de garagedeur terugzenden naar uw smartphone of tablet die deze vervolgens grafisch weergeeft.

Geavanceerde functies:

  • Beheer van meerdere garagedeuren
  • Bediening van het licht
  • Actuele status van de garagedeur(en)
  • Ontvang meldingen wanneer de status van de garagedeur of verlichting wijzigt
  • Diverse beveiligingsniveaus en wachtwoorden instelbaar

 

LM100EV Deluxe Liftmaster Evolution garagedeuren opener Liftmaster LM100EV

LM100EV Deluxe Liftmaster Evolution garagedeuren opener Liftmaster LM60EV

Klik op de logos voor informatie over de Apps:
Apple Itunes MyQ garagedeuren App voor Iphone en Ipad   Google Playstore Android MyQ garagedeuren App voor smartphone en tablet