Van groot tot klein

 

Onze overheaddeuren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Op deze pagina ziet u enige voorbeelden en uitvoeringen van onze overheaddeuren. DeltaDoors, al dertig jaar ervaring in grote en kleine projecten, betrouwbaar en altijd dezelfde kwaliteit.

Van de levering van een kleine bedrijfsdeur tot het inrichten van een compleet distriebutiecentrum met geavanceerde doormanagement systemen. DeltaDoors levert aan kleine en grote organisaties zoals KPN, AKZO, TNO. De bedrijfsdeuren kunnen worden uitgerust met diverse toegangssystemen, zoals magnetische lussen en infrarood bewegingsdetectoren.

Van gedeeltelijk tot volledig beglaasd

 

Hiernaast ziet u een voorbeeld van staal geïsoleerde industrie deuren, met beglaasde panelen voor een maximale lichtdoorlaat.

Interessant zijn de met een speciale coating behandelde zonwerende glaspanelen. Deze panelen laten licht naar binnen en niet naar buiten, uiteraard zijn alle bedrijfsdeuren leverbaar met een loopdeur.

DeltaDoors innovatief in garagedeuren

 

DeltaDoors staat erachter en dat doen we 24 uur per dag, tientallen jaren ervaring, goed ingewerkte monteurs, snelle maatwerk oplossingen bij calamiteiten en schade.

Aantrekkelijke prijzen voor bedrijfsdeuren en onderhoudscontracten, wij hebben geen ‘missie’ maar wel een ijzersterke formule. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar het zelf.

Innovatie in technologie

 

Van handbediening tot de geavanceerde computergestuurde DeltaTec© volautomatische afstelling en bediening, van inductielussen tot radarsensors.

Onze bedrijfsdeuren zijn in elke omgeving inzetbaar, er zijn zeer veel mogelijkheden, alles op maat en tegen zeer scherpe prijzen.

Installatie voorbeelden van overheaddeuren.

Overheaddeuren normaal plafond

Diverse inbouwmogelijkheden. Hier ziet u de meest voorkomende situatie, het normaalplafond beslag. De hoogte boven de dagmaat is 450 mm.

Overheaddeuren laag plafond beslag

De hoogte boven de dagmaat is 210 mm.

Hoog plafond beslag

Deze installatie is alleen mogelijk als de ruimte boven de dagmaat toereikend is.

Overheaddeur verticaal heffend

De hoogte boven de dagmaat is 600 mm, verticaal heffend beslag.

Heel veel mogelijkheden en producten.

 

DeltaDoors heeft een groot scala met mogelijkheden voor bedrijfs- en garagedeuren, het is niet eenvoudig om alles in kaart te brengen. Vandaar kunt u beter contact met ons opnemen om een passende aanbieding te kunnen maken.